Uzman Teknik / 2019-09-13

Kombi Servisi

Kombi Arıza Ve Bakımlarınız İçin Hemen Arayın

Uzman Kombi Servisi

Kullanım Alanları Isıtma Amaçlı Olarak Ev İşyerleri Olan Kombiler Doğalgaz Yakıcı Sınıfına Girmektedir.

Günlük İhtiyacımız Olan Sıcak Su ve Isınmamız İçin Vazgeçilmez Olan Kombilerimizin Verimli Çalışabilmesi ve Tehlike Arz Etmemesi İçin Yıllık Periyodik Bakımlarınızlarını Yaptırmamız Son Derece Önemli Bir Konudur.

Son Derece Güvenli Olan Kombiler Dışarıdan Bilinçsiz Müdahale Olmadığı Sürece Herhangi Sorunda Üzerinde Bulunan Çeşitli Emniyetler Sayesinde Kendini Korumaya Almaktadır.

Kombi Bakımları Sırasında Bu Emniyetler Dikatlice Ölçülür ve Cihazınızın Güvenli Olarak Çalışması İçin Gerekirse Fabrika Ömürleri Dolmuş Olan Parçalar Değiştirilir.

Kombilerinizi Güvenli Kullanabilmenizin Önemli Bir Başka Kuralıda Montaj Talimatlarına Uygun Olmasıdır.Hatalı Montaj Yapılan Kombiler Verimli Çalışmayacağı Gibi Hayati Sakıncalar Taşımaktadır.

Kombilerinizin İlk Çalıştırmasını Kesinlikle Yetkili Servise Yaptırmanız Gerekmektedir.İlk Çalıştırmaya Gelen Kombi Servisi Kombinizin Uyugunluğu Denetler.Bu Denetimden Sonra Cihazınız Garanti Kapsamı Altına Alınır.

Günümüzde Bacalı Kombi Tabir Ettiğimiz Normal Bacası Mekan İçinden Çıkan Cihazlar Artık Üretilmemektedir.Eski Mekanlarda Bu Cihazlar Sorun Çıkarmakta Olup Baca Çekişi Probleminden Dolayı Can Güvenliğinizi Tehlikeye Sokmaktadır.

Eski Yapılarda Bulunan Bacaların İç Kısmındaki Sıvalar Zamana Dayalı Özelliğini Yitirerek Dökülme Yapmaktadır.Bu Durum Baca Çekişini Sağlayamadığı İçin Atık Gaz Mekana Dolarak Zehirlenme Olayını Gerçekleştirmektedir.

Kombi Arızalarınızda Tamir Bakım Onarım Orjinal Yedek Parça ile 7/24 Hizmetinizdeyiz Kombi Servisi , 

Kombi Servis ,Kombi Servisi,

Airfel Servis ,Airfel Servisi,

Alarko Servis ,Alarko Servisi ,

Baymak Servis,Baymak Servisi ,

Buderus Servis ,Buderus Servisi

Vaillant Servis ,Vaillant Servisi

Viessmann Servis ,Viessmann Servisi,

Demirdöküm Servis ,Demirdöküm  Servisi,

Termodinamik Servis ,Termodinamik Servisi

Eca Servis, Eca Servisi

Ferroli Servis ,Ferroli Servisi

Kombi Bakım

Kombi Arıza

Kombi Tamiri

Kombi Servisi

BEYAZ EŞYA SERVİSİ

Evlerimizde elimiz kolumuz gibi önemli hale gelen makinelerinizde oluşan arızalar için  beyaz eşya servisi firmamızı arayarak destek alabilirsiniz. Beyaz eşyalar çalışmadan hayat felç olacaktır. Bu yüzden en kısa sürede servisimizi aramalısınız.

Hizmet Verilen Markalar

Servisimiz tarafından pek çok farklı markadaki beyaz eşyalara hizmet sunulmaktadır. Beko, Bosch, Siemens, Arçelik, Vestel, Regal , Profilo , Altus ,ve daha pek çok marka için hizmet verilmektedir. Garanti kapsamına girmeyen arizalar ya da uzun süre sonra randevu verilen servislerle uğraşmak istemiyorsanız firmamızdan destek alabilirsiniz.

Beyaz Eşya Tamiri

Evlerimizde olmazsa olmaz olan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, buzdolabı gibi eşyalar bazen arıza yapabilmektedir. Hiç çalışmayan beyaz eşyalar olabileceği gibi, eskisi verim sunamayan beyaz eşyalar da mutlaka profesyonel bir gözle incelenmelidir. Bazen bu eşyalardan olağandışı ses gelebilir ya da çalışma düzenleri bozulabilir. Bunlar ve benzeri durumlarda mutlak servisimizi aramalısınız.

Profesyonel Hizmet

Kombi servisi olarak hizmet veren firmamız uzun yıllardır bu alanda hizmet sunmaktadır. Alanında deneyimli ve bilgi sahibi olan profesyonel ustalarımız sayesinde arızalarınız kısa sürede çözülecektir.

7/24 Hizmet

Uzman Kombi servisimiz sizlere 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktadır. Böylece günlük hayatınız halen eskisi kadar kolay şekilde devam edecektir. Kısa sürede çözülen sorunlar sayesinde beyaz eşyalarınız ilk günkü gibi çalışacaktır. Müşteri memnuniyeti için servisimizi her daim arayabilirsiniz.

Firmamız Özel Servis Olarak Hizmet Vermektedir

(0543) 282 50 55


whatsapp